KJE SMO

 

Letališka cesta 3

1000 Ljubljana

Slovenija

KONTAKT

 

sola@simbioza.eu

Tel:+386 40 336 311

 

DELOVNI ČAS

 

VSAK DELOVNIK 

9H - 17H

OSTANIMO V STIKU: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon

©2018 @ Simbioza Genesis, so.p., narejeno z Wix.com

Partnerski kotiček: Namesto učilnice doživetje v naravi

April 23, 2018

Toplejši dnevi in lepo vreme šolarje vabijo na prosto. Partner projekta Simbioza Šola ponuja možnost, da učilnico za en dan zamenjate za doživetje v naravi. Pustolovski park Geoss se nahaja v osrčju Slovenije in je največji ter najvišji pustolovski park v Sloveniji. Plezalne poti različnih težavnostnih stopenj so postavljene na rastoča drevesa in ponujajo mnogo možnosti za zabavo, druženje in rekreacijo v naravi. Poleg plezalnih poti je na voljo tudi orjaški spust po jeklenici v skupni dolžini 900 metrov. 

 

Park lahko sprejme 120 otrok naenkrat, če se večja skupina razdeli na dve aktivnosti, pa več kot 200 na dan. Za varnost je poskrbljeno s certificirano opremo in infrastrukturo ter z izkušenimi inštruktorji. Dobrodošle so večje in manjše skupine različnih starosti, saj imajo 6 različnih plezalnih poti na višini od 1 do 25 metrov. Dobra volja je zagotovljena. Pred časom so park obiskali tudi Firbcologi in svoja doživetja strnili v tem videu:

 

Poleg pustolovščine med krošnjami nudijo tudi možnost priprave kmečkih iger, uporabe piknik prostora in širok izbor pohodnih poti okoli parka in vasi Slivna, v bližnji okolici pa se nahajajo tudi zgodovinske znamenitosti (geometrijsko središče Slovenije Geoss, Vaška situla, nagrajena Arheološka pot Vače).

 

Več o ponudbi Pustolovskega parka Geoss za Simbioza Šole pa preberite TUKAJ.

 

Se dobimo med krošnjami!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload