KJE SMO

 

Letališka cesta 3

1000 Ljubljana

Slovenija

KONTAKT

 

sola@simbioza.eu

Tel:+386 40 336 311

 

DELOVNI ČAS

 

VSAK DELOVNIK 

9H - 17H

OSTANIMO V STIKU: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon

©2018 @ Simbioza Genesis, so.p., narejeno z Wix.com

NAGRADNI NATEČAJ

Vsako sezono nagrajujemo NAJ Simbioza učence prostovoljce, ki sodelujejo v natečaju tako, da pošljejo svoje izdelke na temo medgeneracijskega sodelovanja in se potegujejo za super nagrade naših partnerjev!

Nagradni natečaj vsebuje nagrade za izdelke v treh kategorijah: naj FOTO, VIDEO in LITERARNI PRISPEVEK, ki jih učenci lahko ustvarijo na temo medgeneracijskega sodelovanja, po lastni želji in kreativnosti. Izdelke učencev zbiramo na sola@simbioza.eu. Šole lahko izobesite promocijske plakate in s tem povabite čim večje število učencev k sodelovanju.
 

Ocenjevanje: glasuje strokovna žirija (50% glasovanja), ekipa projekta (30%) ter Facebook glasovanje (20%). 

 

Nagrade so razglašene in podeljene na podelitvi nazivov in zaključni slovesnosti Simbioza Šol, ki poteka v začetku junija. Nagrajence bomo predhodno obvestili prek koordinatorjev šol ter jih povabili na podelitev. Pogoji sodelovanja: izdelke učencev pošiljajo in prijavljajo koordinatorji oz. ostali pedagoški sodelavci iz prijavljenih Simbioza Šol. Vsaka sodelujoča šola se s prijavo na nagradni natečaj strinja, da se za namen promocije objavi ime in priimek ter razred nagrajenca/nagrajenke. Nagrajenci so dolžni nagrado prevzeti osebno ob podelitvi in razglasitvi rezultatov nagradnega natečaja ALI na sedežu organizacije (Dunajska 22, Ljubljana) z zakonitim predstavnikom v primeru mladoletnosti, oziroma lahko nagrado v njihovem imenu prevzame predstavnik šole na omenjenih lokacijah. V sklopu nagradnega natečaja se šola nagrajenca strinja z uporabo fotografij z nagrado za promocijske namene natečaja na spletnih omrežjih Simbioza. V kolikor se nagrajenci ne morejo osebno udeležiti podelitve, je šola dolžna poslati fotografijo nagrajenca/ke z nagrado ob prevzemu nagrade (za arhiv in dokazilo partnerju, ki podari nagrado). 

Natečaj poteka CELO ŠOLSKO LETO, od 2.9.2019 do 20. 5. 2020!

 

PRIJAVE LAHKO ODDATE DO 20. 5. 2020!